•  

     

     

     

Kaip išsirinkti geriausią kepsninę?

Kepsninė

Prekyboje galime rasti itin gausų siūlomų kepsninių pasirinkimą, tad nieko keisto, kad gana dažnai kyla klausimas, į kokius kriterijus vertėtų atsižvelgti. Kepsninės įprastai yra naudojamos ne vieną sezoną, todėl naudinga aptarti, į kokius kriterijus vertėtų atkreipti dėmesį. Jei vadovausitės žemiau pateiktais patarimais, tikėtina, kad priimti tam tikrą sprendimą tikrai nebus labai sudėtinga.

Kepsninių tipai

  • Anglinė kepsninė – tai vienas populiariausių pasirinkimų. Ruošiamas maistas įgauna unikalų dūmų skonį, tad nieko keisto, kad šios kepsninės sulaukia iš tiesų nemažo susidomėjimo. Vis dėlto, reikėtų įvertinti, kad šio tipo kepsninės naudojimas reikalauja tam tikrų įgūdžių: svarbu paskaičiuoti reikiamą anglių kiekį, įvertinti, kiek laiko trunka kepsnių paruošimas, ir t.t.;
  • Dujinės kepsninės padeda greitai ir paprastai paruošti maistą. Kepsninė labai greitai įkaista, todėl maisto ruošimui reikia kur kas trumpesnio pasirengimo. Taip pat džiugina tai, kad tokio tipo kepsnines yra labai paprasta naudoti, jų priežiūra yra nesudėtinga, o maistas visuomet iškepa tolygiai;
  • Elektrinė kepsninė yra draugiška aplinkai – ruošiant maistą nėra naudojamos dujos ar anglys. Šio tipo kepsninę galima naudoti ne tik kieme, bet taip pat ir namuose, todėl mėgautis ypatingo skonio kepiniais galima ištisus metus.elektrinės kepsninės priežiūra yra labai paprasta, todėl tokį įrenginį galėsite naudoti kone kiekvieno gaminimo metu.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis kepsninę?

Kai jau būsite nusprendę, kokio tipo kepsninę vertėtų pasirinkti, galėsite atsižvelgti į keletą svarbiausių kriterijų, kurie jums padės gerokai paprasčiau priimti tam tikrus sprendimus:

  • Kepsninės dydis: šio įrenginio dydis visada priklauso nuo to, koks maisto kiekis yra ruošiamas. Jei dažniausiai ruošiate maistą vos vienam ar dviem žmonėms, tikėtina, kad jums visiškai pakaks gana nedidelės kepsninės, o tuomet, jei tenka gaminti didesniam žmonių skaičiui, pasvarstykite apie didesnę kepsninę, kuri padės gerokai greičiau paruošti reikiamą maisto kiekį;
  • Medžiaga, iš kurios pagaminta kepsninė: kepsninė tarnaus gerokai ilgiau, jei ji bus pagaminta iš kokybiško plieno. Įprastai ši medžiaga yra žymima skaičiais: jei pamatysite skaičius 304, galite būti užtikrinti, kad metalo kokybė yra pakankamai aukšta;
  • Gamintojas: vartotojų dėmesys gana dažnai krypsta ir į tai, koks yra kepsninės gamintojas. Jei dvejojate, kokia pasirinkimo galimybė galėtų būti pačia palankiausia, paprasčiausiai susiraskite klientų atsiliepimų, ir tai jums padės atrasti pačius palankiausius sprendimus;
  • Kaina: tikėtina, kad jau nesate numatę, kokią pinigų sumą galite skirti kepsninės įsigijimui, todėl turėsite galimybę prekių atranką vykdyti pagal nustatytas kainas. Pavyzdžiui, galite nustatyti tam tikrą kainų intervalą, arba pasirinkti prekių rikiavimą pagal nustatytus įkainius – vos per kelias akimirkas rasite tas prekes, kurios geriausiai atitiktų jūsų finansines galimybes.

Kepsninės priedai

Renkantis kepsninę naudinga atsižvelgti ir į tai, kokius priedus ji turi. Pavyzdžiui, gali pasiteisinti kepsninė, turinti integruotą termometrą, lentynėles, kuriose galima patogiai pasidėti paruoštą kepti maistą, dangtį, padedantį išlaikyti maksimalų karštį, rūkymo funkciją, ir t.t. Jei dvejojate, kokie kepsninės priedai jums tikrai bus naudingi, visuomet galite pasitarti su konsultantais, kurie įvertins jūsų poreikius ir padės gerokai paprasčiau priimti tam tikrą sprendimą.

Taip pat skaitykite

Parašyti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus viešai rodomas. * Būtini įvesti laukeliai pažymėti