2011.10.16 Ansamblio „Kanklės“ jubiliejus (I dalis)

[fpphotos id=174299695988051]

Taip pat skaitykite

7 komentarai

  1. Žiūrovė

    Sveiks, tamsta. Tai aišku, kad visi ansamblio dalyviai norėtų turėti prisiminimus apie šį renginį, juk jis buvo vienintelis ir nepakartojamas. Jeigu ne sau, tai gal vaikams ar vaikaičiams. Jūs prašote “ kreiptys “ į redakciją ir jei galėsite, tai padėsite. O jeigu negalėsite? Vaje, kas tada. Juk jūsų fotografas už tai gauna atlyginimą, kad fotografuoja, bet jis turi turėti ką fotografuoti. Tai jeigu jau jis padarė tų žmonių fotografijas, už tai gavo atlyginimą, tai kodėl tie žmonės negali atsisiųsti kokybiškų fotografijų ir turėti prisiminimą? Supraskite, kad ansambliečiai 10, 20, 30, 40, net 50 metų dalyvauja, eikvoja savo laiką už tai negaudami jokio užmokesčio. Neretai dar turi ir papildomų išlaidų. O jums gaila nuotraukėlės. Nuotraukos popierinį varijantą juk pasidarys žmogus jau už savus pinigus. Ar ne taip? Svarbu, kad mums rūpi kiekvienas žmogus.

  2. administratorius

    Sveiki,
    nuotraukos iš renginio yra sumažintos ir patalpintos internete kaip reportažas, o ne fotografijų paroda.
    Antra, renginį fotografavo ne organizatorių pasamdytas fotografas, o tiesiog žmogus, kuris atėjo kaip ir visi pasidžiaugti „Kanklių“ kolektyvu.
    O tie, kurie nori turėti namuose prisiminimus apie šį renginį, prašome kreiptys į redakciją ir jei galėsime padėsime.
    Ačiū už komentarus. Svarbu, kad jums rūpi.

  3. buvusioji

    Kad visi pavargę, tai suprantama. Juk jiems jau 105 metai! Tik niekaip nesuprantu, kaip jie save atras nors vienoje bendroje nuotraukoje? Tikriausiai turės iš “ vizitinių“ susiklijuoti į eiles dainininkus ir kanklininkus, tai tada dar bus matyti, kur kuris stovi. Tik vėl bėda. Juk nenufotografuotos atskirai kanklės, tai kaip scenos vaizdas bus be kanklių? Vargo žmonės,dirbo, savo laiką eikvojo, dar ir svečių pasikvietė, o nuotraukose nieko nesimato. Kam tada reikia kviesti į sceną visus bendrai nuotraukai, jeigu tik toks vaizdzelis? Juk ir Marijampolės choristai norės pamatyti nuotraukas. Labai nuvylėte. Juk šventės jau nepakartosi… DEJA…

  4. dedė

    Čia lyg laidotuvės, o ne šventė. Sprendžiant iš nusivylusių veidų. Kažkokie visi pavargę.