2011.10.16 Ansamblio „Kanklės“ jubiliejus (II dalis)

[fpphotos id=174306445987376]

Taip pat skaitykite

4 komentarai

  1. administratorius

    Mieloji komentatorė, nurodykite savo asmenines nuotraukas, kurios įžeidžia Jūs ir kvitrina.com administratorius jas išims iš peržiūros. Ačiū.

  2. buvusioji

    Ar matai enkurija, kaip čia išeina. Į renginį atėjo eilinis žmogus pasidžiaugti ansamblio švente. Be ansamblio narių sutikimo juos fotografavo įvairiomis pozomis, o po to vėl be jų sutikimo kažkokiu keistu būdu įlindo į kvitriną ir ten tas nuotraukas patalpino visų peržiūrai. Todėl jos ir nekokybiškos. Geriau reikia pasiimti savo šeimos narį ir su mėgėjišku fotoaparatu padarys kokybiškų nuotraukų, o išplatinsi tik jiems sutikus. Taigi.

  3. enkurija

    Atsižvelgiant į tai jog Jūs (fotografijų autorius) esate profesionalus fotografas, korespondentas ir šiaip atsakingas už Prienų rajono „Krašto vitrina“ dienraštį, šiuo atveju fotografijas iš šio nuostabaus renginio, mane labai papiktinote. Visų pirma, nesuprantu kodėl sukėlėte VISAS nuotraukas, nors maždaug apie puse iš jų yra visiškai nepavykusios (iškraipytos veido išraiškos, prisimerkę žmonės, veidai lyg zombių švelniai tariant), o visų antra kodėl tokia prasta nuotraukų kokybė? Kaip pastebėjau sukėlėte į dvi dalis, bet manyčiau būtų užtekę vienos kokybiškos. Jūs, kaip profesionalus fotografas, manau tikrai nedirbate su eiliniu fotoaparatu. Sėkmės ateityje ir tikiuosi mano komentaras bent kiek Jums bus naudingas ateityje publikuojant fotografijas.