Emigrantas iš Birštono netikėtai atrastu talentu stulbina ispanus

121614464-979d9aa4-ec77-43f1-af32-1ee2ce600a1a

„Tikrą gerą Iberijos kumpį privaloma valgyti vieną. Nebandykite su juo kepti kiaušinienės. Tik valgant vieną galima pajusti, kaip jis pamažu tirpsta burnoje“, – sakė Valensijoje (Ispanija) gyvenantis Artūras Tankevičius (40 m.), šalyje žinomas kaip vienas geriausių kumpio pjaustytojų.

Kumpis Ispanijoje – antroji religija, profesionalūs jo pjaustytojai garbinami kaip žvaigždės. Todėl neįtikėtina, kaip iš Birštono kilusiam A. Tankevičiui pavyko taip greitai patekti į kumpio pjaustytojų elitą ir iškilti į pačią jo viršūnę.

Kristina Nastopkaitė „Lietuvos rytas“ 
Straipsnis lrytas.lt

Taip pat skaitykite