DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ „YPAČ TYRO SKONIS“

PARODOMOJI ALYVUOGIŲ ALIEJAUS DEGUSTACIJA

alyvuoge

 2015 M. VASARIO 20 D. 19 VAL

„ROYAL SPA RESIDENCE“ VIEŠBUČIO RESTORANEį

roma

Dalyvauja, komentuoja, bendrauja su svečiais knygų apie Italiją. madą ir maistą
autoriai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma).

DEGUSTACINIS MENIU TEMA „JŪROS GĖRYBĖS IR AŠTUONKOJAI“

–           Taurė „Prosecco Botter“ DOC

–           Dvi griliuotos tigrinės krevetės su apelsino ir citrinos skiltelėmis

–           Midijos itališkai – „Impeppata di cozze“ (lengvai patroškintos midijos su   juodaisiais pipirais ir pecorino sūriu)

–           „Paccheri“ makaronai su jūros gėrybėmis: vongolėmis ir midijomis.

–           Aštuonkojis Toskanos būdu – su tirštu raudonu padažu, rozmarinais.

–           Gaivios žalių lapelių salotos su uogomis, tyru alyvuogių aliejumi „Montecchia Zero“

–           Pavasarinis tortas „Mimoza“

 

DEGUSTACINĖS VAKARIENĖS KAINA – 33 EUR

REZERVUOTI STALIUKĄ GALITE:

el. paštu  RESTORANAS@ROYAL-SPA.LT;

TEL. +370 672 92044

Taip pat skaitykite