Vidmantas Venclovas
Šiemet septintą kartą Lietuvoje buvo organizuoti 30-ies geriausiųjų šalies restoranų rinkimai. Į vertinamųjų sąrašą buvo atrinkta 50 restoranų iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Palangos, Trakų, Plungės, Birštono, Radiškio (Ukmergės rajonas), Ventės rago.
Rinkimus organizuoja „Gero maisto akademija“ kartu su Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija, Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija ir žurnalas „Geras skonis“.

Komisijos nariai aplankė visus sąrašo restoranus, įvertino ir pažymėjo, pagal kriterijus, po 15 jų. Suvedus visus balus paaiškėjo, jog Birštono restoranas „Pievos“ pateko į geriausiųjų restoranų 30-uką ir buvo įvertintas 29-ąja pozicija (šefas Dominykas Baronas, restorano vadovė Kristina Kasikauskienė).

Pranešime rašoma, jog geriausiai apibūdinantys „Pievų“ filosofiją akcentai: tikras, sezoniškas, kūrybiškas.
Kodėl verta jį aplankyti? Restorano „Pievos“ išskirtinumas – nuolatinė kaita. Ne tik meniu atnaujinamas kas kelias dienas, bet kinta ir gėrimų pasiūla, interjero detalės, keičiasi restorane grojanti muzika ir net serviruojami indai.