Trijų vaikų mama ryžosi perkelti maisto gaminimo patirtį iš šeimos į viešumą

Vidmantas Venclovas

„Prienų ekrano“ papėdėje, Kauno ir Sporto gatvių sankryžoje, įsikūrusi užkandinė „Keturi skonio pasauliai“ kviečia paskanauti penkių rūšių suvožtinius su jautiena, kiauliena, vištiena bei kitų patiekalų.
Pasak įstaigos savininkės, trijų vaikų mamos Erikos Stočkuvės, pagrindinis jos tikslas – pasiūlyti žmonėms patiekalus iš natūralių produktų, todėl mėsa įsigyjama tik iš vietinių ūkių.
„Natūralų maistą ruošiu gausiai savo šeimai, bet visada svajojau atidaryti savo verslą ir ruošti patiekalus platesniam žmonių ratui, todėl, kai buvo pasiūlyta perimti užkandinės veiklą, iškart sutikau“, – savo verslo pradžios istoriją pasakojo nuo Pieštuvėnų kaimo kilusi Jiezno gyventoja. 

Pasak Erikos, užkandinė dirba kasdien nuo 12 iki 19 valandos ir čia visada laukiami ir maži, ir dideli, mėgstantys patiekalus iš natūralių produktų. Šalia užkandinės yra lauko terasa su staliukais ir kėdėmis, todėl galima ramiai pailsėti ir užkasti.  Erikos teigimu, šis verslas jai ir savotiška socialinė terapija. 

O aš pagalvojau, jog smagu, kad trijų vaikų mama pasiryžo imtis verslo, kuris savyje neša bendravimo pradą. 

Taip pat skaitykite

Parašyti komentarą