Rungtynių pradžioje ir pabaigoje neužtikrintai sužaidę Prienų KKSC krepšininkai patyrė pralaimėjimą


kvitrina.com

Rugsėjo 18 d. Prienų KKSC krepšininkai, besiruošdami naujajam RKL sezonui, žaidė draugiškas rungtynes su Vilkaviškio „Perlo“ komanda, rungtyniaujančia NKL čempionate.

Pauliaus Ivanausko auklėtiniai, nors ir parodė charakterį, bet turėjo pripažinti varžovų pranašumą 85:100 (14:30, 32:19, 25:23, 14:28).

Aikštelės šeimininkai rungtynių pradžioje pirmavo (8:4), bet vėliau komandos žaidimas subyrėjo, atsirado neužtikrintumas puolime ir svečiai pabėgo (14:30). Antrajame kėlinyje Prienų KKSC žaidimas aiškiai pagerėjo. Atsigavo puolimas, o ir gynyboje neblogai pavyko. „Perlo“ persvara pradėjo tirpti ir po trijų kėlinių komandas skyrė tik 3 taškai (46:49).

Trečiajame kėlinyje žaidimas išsilygino, aikštelės šeimininkams kėlinio pabaigoje net pavyko persverti rezultatą savo naudai (71:70), bet po trijų kėlinių vienu tašku pirmavo Vilkaviškio komanda (71:72).

Ketvirtajame kėlinyje pasikartojo pirmojo kėlinio scenarijus. Pauliaus Ivanausko auklėtinių puolimas vėl pradėjo strigti, metimai skriejo pro šalį, o po krepšiais jau karaliavo „Perlo“ aukštaūgiai. Svečiai perėmė iniciatyvą ir laimėjo rungtynes 15 taškų skirtumu (85:100).

Prienų KKSC komandoje šiose rungtynėse nebuvo Pauliaus Steikūno, bet į pagalbą atėjo Edvinas Šeškus. Jau žaidė ir Edas Valenta.

Komandos strategas Paulius Ivanauskas nemažai eksperimentavo su sudėtimi.

Taip pat skaitykite

Parašyti komentarą