Stipriai atsinaujinusi „Labas GAS“ komanda rungtynėse prieš „Šiaulius“ parodė aistrą, bet pergalės neiškovojo

IMGP5207

kvitrina.com

Gruodžio 12 d. Prienų „Labas GAS“ komanda į mūšį su „Šiauliais“ stojo be Brandono Browno, kuris paliko komandą, bet net su trimis naujais žaidėjais: Tauru Jogėla, Kyanu Andersonu ir Jamilu Wilsonu. Tiesa, šiandien dėl ligos nežaidė Justinas Jogminas. 

Deja, atnaujinta sudėtis nepadėjo iškovoti pergalės. Naujokai, nors ir pelnė 10 (Jamil Wilson), ir 15 (Kyan Anderson) taškų, bet jautėsi, jog jiems dar sudėtinga perprasti Mariaus Kiltinavičiaus schemas. Ir nors komanda beviltiškai pralaimėjo kovą po krepšiais (25/49) ir prastai pataikė metimus (36,51 %), pagaliau atsirado postūmiai gynyboje. Praleistas 81 taškas, geriau nei 100 ir daugiau. Bet laimėti rungtynes neįmetant – gan sudėtinga. 

Prienų komanda pirmavo tik vieną kartą pirmojo kėlinio pabaigoje (20:17), bet vėliau situacija pradėjo keistis į blogąją pusę. Pirmasis kėlinys buvo pralaimėtas 5 taškais (20:25), antrasis 6 (14:20). Per penkias trečiojo kėlinio minutes Prienų komanda nesugebėjo pelnyti nei vieno taško ir skirtumas tarp komandų užaugo iki 21 taško (34:55). Tiesa, antroje trečioje kėlinio pusėje aikštelės šeimininkai spurtavo ir laimėjo penkių minučių atkarpą 15:6 bei sumažino atsilikimą iki 12 taškų (49:61). Ketvirtajame kėlinyje svečiai vėl buvo padidinę persvarą iki 19 taškų, kurią „Labas GAS“ krepšininkai sugebėjo sumažinti iki 11 (61:72). Bet šį kartą kalneliai nebuvo sėkmingi Prienams ir Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai patyrė eilinį pralaimėjimą (63:81). 

Nors naujokai buvo rezultatyvūs, o taškus pelnė net 9 žaidėjai, bendras žaidimo vaizdas šiek tiek priminė chaosą. Klubo vadovas Marius Milaševičius tvirtino, jog visi pasikeitimai komandoje įvyko, lieka tik kantriai dirbti ir „medžioti“ pergales.

Taip pat skaitykite