kvitrina.lt · Prienų ir Birštono naujienų portalas

Jei nori tikrai gardžiai pavalgyti ir pajusti, kad esi laukiamas – keliauk į „Pušynę“ Birštone

pusyne

Vilija Čiapaitė

Birštonas jau alsuoja šventiniu šurmuliu. Tad, jei ieškai ramybės – turi gerai pagalvoti, kur ją rasti, o gardžiai pavalgyti ir pasijusti, jog esi laukiamas, Birštone tikrai atrasi daug vietų. Šį kartą draugai pasiūlė nukakti į restoraną „Pušynė“.

Ramybė, tai buvo pirmasis privalumas, kuomet atradome tą vietą, kur jaukiai galėjome pasėdėti. Padavėja priėmė užsakymą. Netrukus buvo atnešta paskanavimui čia pat keptos duonelės ir pačių gaminto sviesto. Skanu ir kartu pasimėgaudamas gali pajusti, kad tai pagaminta su meile.

Teko luktelėti, tačiau tai buvo ženklas, jog maistas gaminamas, o ne šildomas. Laukimas tikrai nebuvo itin ilgas, nes pokalbis prie taurės giros jį sutrumpino, o pušų ošimas teikė ramybės ir atsipalaidavimo akimirkas. Ir štai mūsų pirmasis užsakymas. Salotos su krevetėmis. Gardumas vis labiau užvaldė visus skonio receptorius! Šviežutėlės salotos ir sultingos krevetės… mmm, skanumėlis!

Antrasis patiekalas, tai veršiena su bulviniais blynais. Rodos, du nesuderinti maisto patiekalai, tačiau veršiena neperkepta, viduje rausva, blynai plonučiai, traškūs ir sviesto – grietinėlės padažas viską sujungė. Patikėkit, tai buvo puikus derinys. Neskubėdami valgėme ir kiekvienas kąsnis leido mėgautis maistu.

Pabaigai nutarėme parsivežti ir čia pat kepamą picą, nes laukė draugai, kuriuos norėjosi kažkuo pavaišinti. Užsakėme keturių sūrių picą. Sūrio tikrai daug, plutelė plona, puikiai iškorijus. Na, vienu žodžiu, virtuvei – vien tik pagyrimai. Parvežėme dar karštą ir kvepiančią picą ir ji buvo suvalgyta vienu ypu. Skani, taip vienbalsiai buvo įvertinta. Taigi, buvo nutarta, kad netrukus vyksime vėl su kompanija paskanauti kitų rūšių picų, tačiau neabejoju, jog jos bus išskirtinio skonio.

Tiesa, dar nepaminėjau. Kai užsukome į restorano vidų, nesijautė virtuvės kvapų. Tai dar vienas riebus pliusas, nes ne visur gali pasijusti laukiamas, sutinkamas su šypsena, išeini be maisto gaminimo kvapų, gardžiai pavalgai ir namo parsineši gardžią picą, kurios skonis tikrai vertas pagarbos rankoms, kurios ją kepė.

Susijusios naujienos

Skaitmeninės marketingo paslaugos – kas populiariausia 2025 m.?

Skaitmeninis marketingas jau seniai tapo neatsiejama verslo dalimi, tačiau 2025 m. jis pasiekė naują brandos lygį. Verslai nebegali apsiriboti vien tik „Google Ads“ ar „Facebook“ reklama. Šiandienos klientai yra reiklesni, informuotesni ir ieško patirčių, o ne vien produkto. Nenuostabu, kad marketingo paslaugos nuolat kinta, o tai, kas buvo tendencija prieš keletą metų, dabar laikoma standartu. […]

Skaityti daugiau

Birštono kurorte naujovė: vidury gatvės – „ančiukų takas“

kvitrina.com Labai smagu, kad Birštono kurorte labai daug daroma miestelėnų ir kurorto svečių patogumui. Bet unikalus žymėjimas S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje šiek tiek suglumino. Gatvės viduryje palikta erdvė, kuri tarp birštoniečių vadinama „ančiukų taku“.   Logiškai suprantama, jog gatvėje buvo nubrėžta nauja transporto priemonių judėjimo srautų atskyrimo juosta, o senoji palikta. Bet praėjo jau […]

Skaityti daugiau

Pašventintas Prienų KLC įgytas krovininis automobilis (Fotoakimirkos)

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite: