Ketvirtajame rajono futbolo čempionato ture – lyderių lygiosios, „Stadiono“ ir „Ringio“ pergalės

IMGP4726

kvitrina.com

Rugsėjo 24 d. buvo sužaistas ketvirtasis Prienų futbolo čempionato turas, kuriame susitiko čempionato lyderiai – „Ąžuolo“ ir „Pozityvūs“ komandos.

Rungtynės pasibaigė lygiosiomis (4:4), nors iki jų pabaigos „Ąžuolas“ dar pirmavo rezultatu 4:2. Bet Veiverių komanda sugebėjo pelnyti du įvarčius ir išgelbėti rungtynes. „Ąžuolo“ komandai visus įvarčius pelnė Alvaras Zagurskas, „Pozityvūs“ – Elvinas Derevenko (3) ir Paulius Sirotavičius (1).

Nemažiau dinamiškos buvo rungtynės tarp „Stadiono“ ir „Gelgaudiškio“ komandų. Jau jų pradžioje Robertas Ratkevičius išvedė „Stadioną“ į priekį (1:0). „Gelgaudiškio“ futbolininkai dar pirmajame kėlinyje po Donato Roko įvarčio rezultatą išlygino (1:1). Ir visgi, rungtynių pabaigoje Gediminas Maceina išplėšė „Stadionui“ pergalę (2:1).

Deja, bet ir ketvirtojo turo rungtynės neatnešė pergalės „Kalniečiams“, kurie turėjo pripažinti „Ringio“ komandos pranašumą (2:5).

Po keturių turų dvi komandos surinko po 10 taškų: „Pozityvūs“ ir „Stadionas“. „Ąžuolas“ su 8 taškais – trečias, „Ringis“ po pergalės turi 4 taškus, „Gelgaudiškis“ lieka su vienu tašku, „Kalniečiai“ – su nuliu.

Taip pat skaitykite