„CBet-KKSC” gerai gynėsi ir puolė. Šiaulių KA „Saulė-SG“ komanda buvo tiesiog sutriuškinta

IMGP6880

kvitrina.com

Sausio 25 d. Prienų „CBet-KKSC“ krepšininkai mažojoje Prienų KKSC arenoje priėmė RKL „B“ diviziono „A“ pogrupio Šiaulių KA „Saulė-SG“ komandą. Jaunieji Šiaulių krepšininkai jau pirmajame kėlinyje gavo gerą pamoką nuo Pauliaus Ivanausko auklėtinių. Aikštelės šeimininkai leido varžovams pelnyti per kėlinį tik 6 taškus, o patys į varžovų krepšį įmetė 29.

Žaidimo scenarijus nesikeitė ir antrajame kėlinyje. Skirtumas augo tolygiai ir kėlinio pabaigoje komandas skyrė 39 taškai (57:18), o po dviejų kėlinių „CBet-KKSC“ pirmavo 36 taškų skirtumu (57:21). Trečiajame kėlinyje skirtumas padidėjo iki 50 taškų (71:21), bet svečiai surado galimybių sumažinti atsilikimą iki 41 taško (79:38). Ketvirtojo kėlinio pradžioje vyko apylygė kova. Šiaulių jaunimo pastangos davė nedidelį rezultatą ir skirtumas sumažėjo iki 39 taškų (89:50). Bet kėlinio antroje pusėje aikštelės šeimininkai, palaikomi kelių dešimčių sirgalių, susigrąžino 50 taškų persvarą (107:57). 

Prienų komandoje taškus pelnė visi 9 į aikštelę išbėgę žaidėjai. Arnas Tilindė pelnė 22 taškus, Dominykas Jurgelionis – 20, Mantvydas Gečionis – 17, Deividas Jancevičius – 14.

Pirmieji susitikimai buvo su silpniausiomis „A“ pogrupio komandomis, bet jau kitose rungtynėse laukia žymiai stipresnės.

Taip pat skaitykite