Pavojingame ir avaringame Kaunas-Alytus kelyje – dar viena avarija. Moters vairuojamas automobilis įsirėžė į vilkiką

IMG_1832

kvitrina.com

Birželio 25 d. apie 8 val. ryto kelyje Kaunas-Alytus, netoli posūkio į Rokus, susidūrė lengvasis automobilis, kurį vairavo moteris, ir Lenkijos piliečio vairuojamas vilkikas. Apie 8 val. 38 min. pranešimą apie avariją gavo Prienų PGT ugniagesiai gelbėtojai. Į įvyko vietą nuskubėjo 4 automobiliai.

IMG_1830

Lengvojo automobilio vairuotoją ugniagesiai gelbėtojai iš salono ištraukė panaudoję gelbėjimo įrangą. Nukentėjusioji buvo sąmoninga. Išlaisvinus moterį, jai buvo uždėtas kaklo įtvaras. Atvykęs Prienų PSPC greitosios medicinos pagalbos ekipažas nugabeno ją į Kauno klinikas.

Pasak vilkiko vairuotojo, lengvasis automobilis keistokai manevravo ir jis iš anksto pasuko šiek tiek dešinėn, bet išvengti smūgio nepavyko. Po avarijos susidarė didžiulės eilės, judėjimas labai svarbiame kelyje buvo sustabdytas. Policijos pareigūnai dar keletą valandų reguliavo eismą.

Ant kelio išsiliejo nemažai tepalų, todėl ugniagesiams gelbėtojams reikėjo juos išvalyti.

Situacija tokia, kad kelias Kaunas-Alytus turėjo būti rekonstruotas ir įrengtos 4 juostos. Deja, „protingi“ Susisiekimo ministerijos ir Kelių direkcijos valdininkai po ilgų dešimtmečių pažadų nutarė, jog šį kelią užteks išasfaltuoti, uždėjus vieną kitą sluoksnį ir užteks. O rekonstrukciją prašo pamiršti. Vyriausybėje sėdintieji tik ir moka plepėti apie regionų gerovę, bet faktiškai apsiriboja tik Vilniumi ir Kaunu.

Taip pat skaitykite