Lietuvos irklavimo čempionate – kraštiečių medaliai

Paulius Černevičius

Paulius Černevičius

kvitrina.com

Rugpjūčio 18‒20 dienomis Trakuose vyko Lietuvos irklavimo jaunių ir suaugusiųjų čempionatai, kuriuose dalyvavo ir nemažai mūsų krašto irkluotojų.

Štai, jaunių čempionate Birštono SC auklėtinis Paulius Černevičius, nežiūrint to, jog visą savaitę negalavo, iškovojo dvi antrąsias vietas – vienviečių ir porinių dviviečių valčių (kartu su Titu Mašanausku) klasėse.

Jaunių varžybose dalyvavo ir prieniškė Kornelija Mulajevaitė, kuri treniruojasi Kauno rajono irklavimo klube. Prieniškė iškovojo trečiąją vietą pavienių dviviečių valčių klasėje.

Suaugusiųjų čempionate P. Černevičius iškovojo 4 vietą porinių dviviečių valčių klasėje ir antrąją porinių keturviečių valčių klasėje. Kartu su P. Černevičiumi keturvietėje irklavo ir buvęs Prienų KKSC auklėtinis Karolis Kamarauskas. Karolis porinių dviviečių valčių klasėje su partneriu iškovojo antrąją vietą. Antra pavienių porinių valčių klasėje buvo K. Mulajevaitė.

Rolandas Maščinskas  (antras iš dešinės)

Rolandas Maščinskas (antras iš dešinės)

Dvi pirmąsias vietas suaugusiųjų čempionate iškovojo ir buvęs Birštono SC auklėtinis Žygimantas Gališanskis (vienviečių valčių ir aštuonvietės varžybose). Pirmąją vietą porinių keturviečių valčių klasėje iškovojo ir buvęs Prienų KKSC auklėtinis Rolandas Maščinskas.

 

Taip pat skaitykite