2023 metus „Milastos“ krepšininkai baigė įspūdinga pergale 52 taškų skirtumu

kvitrina.com

Gruodžio 20 d. Birštono „Milastos“ komanda žaidė paskutines 2023 m. „Nostra.lt-RKL“ čempionato B diviziono rungtynes. Jų varžovai buvo jauna Marijampolės SC komanda.

Aikštelės šeimininkai svečiams leido pasidžiaugti tik pirmojo kėlinio pradžioje.

Tuo metu pirmaudami 9:2 „Milastos“ krepšininkai leido Marijampolės komandai laimėti atkarpą 10:0 ir išsiveržti į priekį (9:12). Birštono komandos treneris Aurimas Liuiza neiškentė komandos žaidėjų sprendimų ir paėmė minutės pertraukėlę. Po jos aikštelės šeimininkai pradėjo savo žygį link svečių sutriuškinimo. Po pirmojo kėlinio Birštono komanda pirmavo 10 taškų skirtumu (26:16).

Kituose kėliniuose aikštelės šeimininkai tik didino savo persvarą ir laimėjo rungtynes net 52 taškų skirtumu (109:57). Šiose rungtynėse Ignas Bilinskas, pataikęs tik 2 metimus iš 9 ir prametęs 7 baudos metimus iš 13, pasiekė trigubą dviženklį (10 taškų, 15 atkovotų kamuolių, 11 rezultatyvių perdavimų). Jo nerezultatyvumą padengė Laurynas Miknevičius ir Kostas Damijonaitis. Laurynas pelnė 27 taškus ir atkovojo 9 kamuolius, Kosto sąskaitoje – 24 taškai ir 6 rezultatyvūs perdavimai. Dominykas Jurgelionis pataikė 4 tritaškius iš 7 ir surinko 14 taškų.

Prie pergalės taškais prisidėjo 9 komandos žaidėjai. Be taškų likęs Ignas Pikas atkovojo 5 kamuolius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Tiesą pasakius, susirinkę sirgaliai ir klubo vadovo Kristupo Bubnio sukviesti rėmėjai ir draugai gerai praleido laiką, nes pergyventi nebuvo dėl ko. 2023 metais sužaistos paskutinės rungtynės ir komandos vadovai bei rėmėjai gali džiaugtis rezultatais. Komanda patyrė tik vieną pralaimėjimą ir B diviziono A grupėje tvirtai žengia antroje vietoje.

Taip pat skaitykite