Mieli Kraštiečiai!

 

 

Ąžuolas Raškevičius

Ąžuolas Raškevičius

Nuoširdžiai dėkoju už Jūsų pasitikėjimą manimi ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga pirmajame Seimo rinkimų ture. Kartu mes jau sėkmingai nuėjome pusę kelio. Palaikydami mane Jūs įrodėte, kad mūsų krašto žmonės tikisi pokyčių valstybės valdyme bei nori būti atstovaujami jauno ir energingo politiko.

Jau daugiau nei dvidešimt metų visos valdžios nieko nedarė, kad įgyvendintų Konstitucijoje apibrėžtą siekį – sukurti socialiai teisingą valstybę.

Apie kokį geresnio gyvenimo kūrimą galima šnekėti, kada į Seimą veržiasi partijų nariai, jau kelias kadencijas ten dirbantys, bet taip ir nesugebėję ištesėti savo duotų pažadų? Kokie gali būti teigiami pokyčiai, jei politikos senbuviai socialdemokratai pasityčiojo iš savo rinkėjų, priimdami visų dirbančiųjų orumą žeminantį Darbo kodeksą?

Mano vizija Lietuvai yra pagrįsta realiais darbais ir aiškiu supratimu, ko mūsų šalies žmonėms reikia labiausiai. Siekiu atstovauti mūsų krašto žmonių interesus ne dėl valdžios troškimo ar aklų politinių ambicijų, bet dėl pasiryžimo dirbti kiekvieno piliečio labui.

Ateikite prie balsadėžių spalio 23 dieną tvirtai apsisprendę išdrįsti gyventi geriau ir oriau. Balsuokite už permainas.

Tik Jūsų aktyvumas ir pasirinkimas lems Lietuvos žmonių gerovę ir darnią valstybės ateitį.

 

Nuoširdžiai Jūsų Ąžuolas Raškevičius

lvzs_8_1600

 

Rinkiminė agitacija. Bus apmokėta iš LVŽS rinkiminės sąskaitos.

Užsakymas Nr.105

 

 

Taip pat skaitykite

21 komentarai

  1. Vytautas Kuzmickas

    Miela ponia SILVA.mes nieko neišradinėjam.Matom, kol kas vienintelę galimybę pokyčiams.Jeigu tai bus įgyvendinta džiaugsimės ,jeigu kažkas pasikartos seno,sovietiško,patys pir mieji apie tai prabilsim.Tik Dievas mums yra amžinasis autoritetas, o visa kita yra santykina, Į NEOKOMUNIZMĄ ŽIŪRIM ,KAIP Į PABAISĄ.Visko dar politikoje bus ,bet tokių nesąmonių ir absurdo, ,kuriuos dabar turim, tikrai jau nebus! Už permainas,miela Silva!