Konkursai įvyko – duobių lopymas prasidės mėnesio pabaigoje

 

Po žiemos pabunda ne tik gamta. Vis daugiau automobilių matome keliuose ir, žinoma, miestų ir seniūnijų centrų gatvėse. Deja, pavasaris automobilistams – tai ne tik džiaugsmas, bet ir prakeiksmas, nes po žiemos gatvėse atsirado nemažai duobių, kurios tikrai nepalengvina saugaus vairavimo.

Pagal naujienų portalo kvitrina.com informaciją, konkursai asfaltavimo darbams atlikti yra įvykę, išaiškinti nugalėtojai. Prienuose, Jiezne ir Stakliškėse šiuos darbus turėtų atlikti UAB „Alkesta“ iš Alytaus, kitose seniūnijose – „Kauno regiono keliai“.

Pasak rajono savivaldybės administracijos Statybos ir ekonominės plėtros skyriaus vyr. specialistės Linutės Mikušauskienės, sutartys su minėtomis įmonėmis turi būti pasirašytos artimiausiu metu.

Vertinimo procedūros atliktos ir J. Lukšos gatvės Prienuose rekonstrukcijos konkurse, kuriame yra nustatyta pasiūlymų eilė. Geriausią pasiūlymą pateikė UAB „Parama“ iš Alytaus. Tiesa, dar nėra pasibaigęs konkurso rezultatų apskundimo terminas. Pasak L. Mikušauskienės, iki gegužės pabaigos turėtų būti aiškus ir šiuo projekto likimas.

Vidmantas Venclovas

Taip pat skaitykite