2011.12.29 „Gaukime duodami vieni kitiems“

[fpphotos id=211924438892243]

Taip pat skaitykite

8 komentarai

  1. Renatas

    Gerb, Adeliuke, būkit gera ir nepatingėkit ateit į bendruomenės susirinkimą, kur viską papasakosim apie praėjusį susirinkimą, parodysim kiek buvo žmonių, kas sutiko būti bendruomenės pirmininku, kas prabalsavo, kad mūsų bendruomenė išliktų ir nebūtų sustabdyta tolimesnė veikla, kokie buvo du kandidatai ir viską kas jus domins, kad neliktų neaiškumų. Beje būtų malonu, jei pasiūlytumėt daugiau žmonių kurie galėtų ar norėtų būti bendruomenės pirmininku (aš vadinu pasiuntiniu). Surengsim pakartotinį balsavimą ir niekam neliks jokių klausimų ar neaiškumų…

  2. Virginija U.

    Informacija ir kvietimas apie renginį „Gaukime duodami vieni kitiems“ buvo viešai paskelbti dar gruodžio 7 d., antrą kartą – gruodžio 16 d. Renginys buvo viešas ir jame galėjo dalyvauti visi norintieji.
    Kviestinių svečių sąrašą organizatoriai sudaro, keičia ir platina savo nuožiūra.

  3. Informacija

    Skriaudžių bendruomenės susirinkimas dėl įvairių aktualių kaimo gyventojams klausimų vyks 2012 m. sausio 17 d., 19.00 val Skriaudžių laisvalaikio salėje.

    Naujų seniūnaičių rinkimai vyks 2012 m. sausio 20 d.:
    Skriaudžių – Kampinių seniūnaitis bus renkamas – 15.00 val.
    Šmūrų – Skriaudžių seniūnaitis bus renkamas – 16.00 val.

    Kviečiami ir laukiami visi Skriaudžių kaimo gyventojai!

  4. Adeliuke

    As galeciau issakyti nuomone ir prisideti prie pirmo komentaro.Taigi tikrai i sia svente nebuvo pakviesta daugelis paprastu ir nuosirdziu zmoniu:( Man labai gaila del tokio poelgio, nes pati budama pensininke ir kur ne karta prisidejau del lesu rinkimo Skriaudziu bendruomenei, negavau kvietimo nors buciau tikrai dalyvavusi ir dar vaisiu stala buciau nukrovusi,taciau nieko nezinojau apie vykstanti rengini.Is nuotrauku sprendziant tikrai matosi,jog siame renginyje dalyvavo auksto rango zmones,(kaip ir kiekvienoje sventeje skriaudziu kulturnamyje vykstancioje tie patys zmones dalyvauja)
    O dabar pradekime del kitu probelmu kaip suprasti apie isrrinkta Skriaudziu seniuna ar visa komanda apie rinkimus nieko nezinojau kaip daugelis zmoniu nezinojo ir buvo isrinkti tie zmones uz kurious balsavosi patys(tarkim 10 zmoniu isrinko seniuna argi tai rinkimai saziningai ivyko ???noreciau ,kad Skriaudziu bendruomenes nariai butu renkami per nauja saziningu balsavimu, o ne 3 moteru iskeltu vienu kandidatu ir nesazinigu balsavimu paskelbtas seniunu TAIGI linkiu 2012 metais buti saziningianiems ir nuosirdiasniems ir tada kiekvienas gales apdovanoti kazka gerumu !!!