„Kalniečiai“ džiaugėsi pergale, FK „Birštonas“ atidavė taškus be kovos

_IGP0559

kvitrina.com

Ketvirtajame atvirų Prienų rajono savivaldybės futbolo PFL pirmenybių ture pirmą kartą buvo užfiksuotas rezultatas be kovos. FK „Birštonas“ nesurinko visos sudėties ir nutarė nežaisti rungtynių su „Ąžuolo“ komanda. Tokia varžovų dovana leido veteranų komandai pakilti į pirmąją turnyrinės lentelės vietą, nors prieš čempionatą buvo apgailestaujama, jog šiemet „Ąžuolas“ nepretenduos į aukštas vietas.

Kitose turo rungtynėse buvo įmušta net 12 įvarčių. Autsaiderių derbis tarp Birštono vienkiemio bendruomenės ir  „Scapa Stadiono“ komandų buvo dinamiškas, o sėkmė šyptelėjo „kalniečiams“.
Vienkiemio bendruomenės komandai priklausė iniciatyva, bet pirmajame kėlinyje „Scapa Stadiono“ vyrukai sugebėdavo į „kalniečių“ įvarčius atsakyti savais (2:2).
Tik antrajame kėlinyje išryškėjo Birštono vienkiemio bendruomenės komandos pranašumas (4:2).

Kitame susitikime Balbieriškio „Ringio“ futbolininkai užtikrintai įveikė FK „Kašonys“ komandą. Tiesa, pirmajame kėlinyje „Ringis“ pirmavo minimaliu skirtumu (1:0). Įvarčiai pasipylė antrajame. Balbieriškio komanda siautėjo ir pirmavo penkių įvarčių skirtumu (5:0). Visgi, rungtynių pabaigoje FK „Kašonys“ komandai pavyko pelnyti prestižo įvartį (5:1).

Turnyrinė lentelė:
Komanda

Taip pat skaitykite