Birštono „Jazz-Diremta“ sutriuškino studentus iš Pekino

Sausio 25 d. Prienų sporto arenoje buvo žaidžiamos draugiškos krepšinio rungtynės tarp Birštono „Jazz-Diremtos“ ir „Beijing“ iš Kinijos. Komandos apsikeitė suvenyrais.
Rungtynių pradžioje abi komandos apsikeitė taikliais metimais ir klaidomis (6:5). Vėliau Birštono komanda perėmė iniciatyvą ir, kėliniui įpusėjus, pirmavo 10 taškais (15:5).
Svečiai iš Kinijos daugiau žaidė individualiai, gynėsi „zona“. Neskubėjo ir Birštono krepšininkai, o jų metimai dažniausiai skriejo pro šalį. Po pirmo kėlinio „Jazz-Diremta“ pirmavo tik 7 taškais (18:11).
Antrame kėlinyje Birštono komanda padidino tempą ir iškart įgijo 16 taškų pranašumą (32:16).
Antro kėlinio pabaigoje svečiai pataikė keletą metimų, o „Jazz-Diremtos“ metimai vėl skriejo pro šalį. Visgi po dviejų kėlinių lietuviai pirmavo rezultatu 38:21.
Po pertraukos Birštono krepšininkai žingsnis po žingsnio didino pranašumą, ir po trijų kėlinių jis siekė 27 taškus (59:32).
Ketvirtame kėlinyje „Jazz-Diremtos“ krepšininkai pradėjo kiečiau gintis, ir skirtumas ėmė augti greičiau. Iki rungtynių pabaigos likus 2 min., komandas skyrė 34 taškai (80:46), o rungtynes Birštono komanda laimėjo rezultatu 86:53.

.

 

Taip pat skaitykite